Un dels cent millors cellers del món està al Priorat i el seu enòleg és membre de l’ACE i CEEC.

La revista nord-americana 'Wines & Spirits' publica la llista de les millors empreses del vi escollides a partir dels vins que fan. Cèsar Torrijos, enòleg d'aquest celler, és membre de l'Associació i el Col·legi (ACE i CEEC).

Font: Vadevi

El celler prioratí Buil & Giné ha estat inclòs a la llista dels cent millors cellers del món. El rànquing ha estat elaborat i publicat per la revista nord-americana ‘Wine & Spirits ‘ i menciona diversos productors de vi d'arreu del planeta escollits en funció dels seus vins: “s'ha organitzat una doble sessió de tast a cegues que ha permès obtenir com a resultat aquesta llista”, informa la capçalera.

Entre els cellers reconeguts, Buil & Giné és l'únic català, i apareix al costat d'altres marques o empreses de vi de Califòrnia, Sud-Àfrica, Itàlia i França, entre d'altres.

Wine & Spirits és una revista de vins americana amb oficines a Nova York i San Francisco.

Un dels cent millors cellers del món està al Priorat i el seu enòleg és membre de l’ACE i CEEC.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation