AEB ha augmentat la seva presencia en el mercat de productes enològics

AEB, empresa líder del panorama internacional de biotecnologia, equips i sistemes d'higiene i filtració per al vi, cervesa, begudes i aliments, ha incorporat la branca de negoci de Tebaldi Srl, a través d'una nova empresa, EXPERTI Srl.

L'operació, formalitzada en un acord signat el 20 d'agost de 2021 entre AEB Spa y Tebaldi Srl, té el doble propòsit de:

  • Garantir la plena continuïtat del negoci de Tebaldi Srl, mitjançant la constitució d'una nova empresa, Experti Srl, que continuarà la seva activitat de forma independent, mantenint intacta la seva gama de productes i l'estructura organitzativa, deixant sense canvis els punts de referencia administratius, tècnics i comercials per als clients.
  • Accelerar en els pròxims mesos el procés d'internacionalització d'Experti Srl, que compta amb una cartera de productes i equips de la més alta qualitat.

d'esquerra a dreta: Marco Tebaldi , Business Development Manager d'Experti Srl; Mario Tomasoni , CEO del Grup AEB; Giancarlo Bernieri , Administrador
d'esquerra a dreta: Marco Tebaldi , Business Development Manager d'Experti Srl; Mario Tomasoni , CEO del Grup AEB; Giancarlo Bernieri , Administrador

Per gestionar aquesta important transició i etapa de creixement, Mario Tomasoni, CEO d'AEB Group, ha confiat la direcció de la nova empresa Experti Srl a un executiu històric del Grup, Giancarlo Bernieri, un directiu amb més de 30 anys d'experiència al Sector de Food & Begudes, que ha estat el protagonista durant diversos anys del creixement i altres processos clau en la reorganització d'AEB.

Marco Tebaldi, ha declarat: "Es un plaer començar aquesta nova aventura amb AEB, que estic segur que li donarà a Experti la fortalesa organitzativa, financera i gerencial que necessitava per créixer".

Giancarlo Bernieri, el nou Administrador Delegat d'Experti Srl diu que està "convençut que amb aquest equip podrà rellançar la marca Experti i continuar assistint als clients d'una manera curosa e innovadora".

Mario Tomasoni acaba dient “estic orgullós d'haver pogut donar continuïtat a aquesta, que ha jugat un paper important en el món de l'enologia italiana. També crec que serem per als nostres col·laboradors, clients i proveïdors una garantia de continuïtat i fortalesa”.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation