Entrevista a Fernando Coca; treball, esforç i sacrifici en una vida plenament dedicada al vi...

L'ACE-CEEC comença un viatge de reconeixement a persones notables del món de la viticultura, persones que hi han dedicat la seva vida.

Fernando Coca

Treball, esforç i sacrifici han estat els pilars del Fernando Coca.
Seguint les petjades del seu avi, que va obrir un celler a Montferri l'any 1925 i que va continuar el seu pare, el Fernando s'ha cultivat una vida plenament dedicada al vi.

Veure el vídeo .

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation