L’ACE-CEEC celebra la última sessió del taller de tast del 2020

El dimarts 8 de juliol es va celebrar la sisena sessió del taller de tast, que ens va quedar a mitges a causa de la covid-19. Tal com estava previst es va fer la visita al Celler Huguet Can Feixes.

Taller de tast vista a Can Feixes dia 6 de juliol del 2021

Finalment s'han pogut realitzar les sis sessions previstes del taller de tast que es van començar el 2020 i ha acabat el 2021. La pandèmia ha fet capgirar tots els programes i ha portat de corcoll als organitzadors des del març de l'any passat.

q

Aquest dimarts, doncs, vam visitar la finca de Can Feixes de la família Huguet. De la finca de Can Feixes es té coneixement des de el segle setze. Son els Huguet, avis dels actual propietaris qui compren la finca i més endavant comencen a fer vi embotellat. La finca d'unes de 300ha en té unes 40 dedicades al cultiu de la vinya i d'allí surten tots els seus vins. El seu afany per conservar el paisatge els ha portat ha construir una cava subterrània espectacular per envellir els vins i els escumosos.

q

Després d'una esplèndida visita a les vinyes a càrrec del Joan Huguet, que també és president de la D.O. Penedès, va ser el seu germà Josep Maria qui es va cuidar d'ensenyar-nos el celler i fer la degustació de tots els seus vins. Vam tastar el Blanc selecció, el blanc tradició i el blanc chardonnay també els tres negres el selecció, el tradició i el reserva especial així com els dos escumosos de Huguet Can Feixes, corpinat, el brut i el nature.

Finalment però vam poder gaudir d un tast inèdit de tres malvasies 2010, 2016, 2018 amb unes expressions aromàtiques i gustatives molt intenses i ben perfilades. Una visita en que els seus propietaris ens van fer sentir com a casa, als quals els hi agraïm molt. De ben segur la trentena d' enòlegs participants van poder gaudir d un capvespre de bons vins i de la companyia de la Família Huguet.

r

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation