La Ruta del Vi de la DO Pla de Bages estrena un cicle d’activitats dedicades al bosc i la vinya

20/06
2021
  • 20 de juny. Reconeixement de plantes a la vinya de Collbaix. Una passejada a peu per la vinya on, acompanyats per un biòleg, els participants aprendran a reconèixer les plantes amb el suport de les eines digitals. En acabar, podran gaudir del wine bar del celler. Inscripcions en aquest enllaç .
  • 27 de juny. Construïm un hotel d'insectes a la vinya de Castelladral. Una activitat per descobrir la importància dels insectes com a pol·linitzadors i reguladors de plagues, a través de la construcció d'un hotel d'insectes que afavoreixi la seva presència a la vinya. Inscripcions en aquest enllaç .
  • 18 de julol. Anellament científic d'ocells a les vinyes d'Artés. Un ornitòleg i anellador expert conduïrà aquesta activitat que permet estudiar els ocells de la vinya i tenir un indicador de la qualitat ambiental de l'entorn.
  • 4 de setembre. Bat night, la nit de ratpenats. La vinya de l'Oller del Mas, a Manresa, serà l'escenari d'aquesta observació nocturna dels ratpenats. Els participants aprendran a identificar les diferents espècies i els observaran i escoltaran mitjançant detectors d'ultrasons. Els ratpenats tenen una funció clau en el control de plagues a la vinya.
  • 26 de setembre. Bany de bosc i vinya. Activitat a la vinya del celler Sant Miquel d'Oló, a Santa Maria d'Oló, per connectar amb el paisatge, la terra i amb un mateix, en un entorn natural espectacular.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation