Convocatòria Assemblea General Ordinària i Extraordinària del CEEC i de la l’ACE

Dissabte 19/06/2021
Les Assemblees es celebraran el dia 19 de juny de 2021 en format híbrid (presencial i online).

Presencial: Celler Experimental Mas dels Frares (Crta. de Constantí-Reus, km 2,3, 43120 Constantí. Tarragona).

Online: a través de la plataforma Teams, per tal de garantir el compliment de les normes sanitàries del moment i també l'aforament mínim que es requereix.

El president-degà, per acord de la Junta, convoca l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l' Assemblea General Ordinària i Extraordinària de l'Associació Catalana d'Enòlegs, i informa que les Assemblees es celebraran el dia 19 de juny de 2021, a les 9:30 h en primera i a les 10:00 h en segona convocatòria.

Serviran per aprovar els resultats de l'exercici 2020 , la memòria d'activitats, el pressupost del 2021, i el programa d'actuació per al 2021 , entre altres temes.

Amb motiu de l'actual situació i per a poder garantir una òptima organització, preguem a tots els associats que desitgeu assistir que confirmeu la vostra assistència enviant un correu a ace@enolegs.cat o be trucant al 93 891 25 50, abans del dia 15 de juny, especificant si assistireu presencialment o online.

Nota:

Tota la documentació referida al contingut d'aquestes assemblees està a disposició dels associats/col·legiats prèvia validació amb el vostre nom d'usuari i contrasenya a la part privada de la web www.enolegs.cat

Ubicació:

Celler Experimental Mas dels Frares https://www.fe.urv.cat/es/facultad/bodega-mas-dels-frares/

Per a la màxima seguretat i correcte funcionament de les Assemblees, es duran a terme els protocols editats pel PROCICAT sobre mesures preventives (distanciament, ventilació, gel, mascaretes, etc).

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation