La Setmana del Vi Català

18/10
2021
fins al dia 20/10/2021 
Fira Barcelona
 (Barcelona)
Entre les accions que es duran a terme, destaca un Showroom del Vi Català que se celebrarà del 18 al 20 d'octubre a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum

Del 18 al 24 d'octubre de 2021 tindrà lloc La Setmana del Vi Català,en el marc del Gastronòmic Forum un certamen que va tenir la seva primera edició el novembre de 2020 i va comptar amb activitats organitzades per diferents agents del món del vi arreu del territori amb la coordinació de l'INCAVI amb l'objectiu de difondre la cultura del vi i els vins i caves catalans.

Aquest mes d'octubre se celebrarà la segona edició i comptarà amb un acte clau: el Showroom del Vi Català, organitzat per PRODECA amb la col·laboració de l'INCAVI i que tindrà lloc del 18 al 22 d'octubre. Un esdeveniment que servirà perquè les empreses catalanes del sector del vi mostrin el seu producte als professionals del sector, principalment del canal de la restauració, botigues especialitzades i distribució de Barcelona i la seva àrea metropolitana. A més, per tal d'aglutinar esforços, l'esdeveniment tindrà lloc a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum, un espai que serà cita obligada per a cuiners, sommeliers i professionals de la gastronomia.

PRODECA ja ha fet una crida a cellers per tal de què s'inscriguin en aquest nou esdeveniment (podeu trobar aquí la informació) que, finalment, podrà ser presencial gràcies a l'actual situació de la pandèmia i perquè, al mes d'octubre, es preveu que una gran part de la població ja estarà vacunada.

Des de l'INCAVI animem als cellers que participin en aquesta activitat organitzada per PRODECA, l'objectiu de la qual és establir negoci i mantenir contactes comercials amb prescriptors i professionals del món de la restauració local, molt afectats per les restriccions de control de la pandèmia, i facilitar espais on es puguin posar en contacte cellers i restauradors perquè, els dos sectors, obtinguin més valor afegit. La finalitat, doncs d'aquest Showroom és que els cellers puguin ampliar la seva xarxa comercial i que els

restaurants i botigues puguin oferir una major varietat de vins catalans als seus clients, en un moment en el qual el consum de proximitat va a l'alça.

Properament es donaran a conèixer més esdeveniments de la Setmana del Vi Català organitzats per l'INCAVI i els diferents agents del sector.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation