El sector rural: oportunitats en context de la Covid-19

15/04
2021
El sector rural: oportunitats en context de la Covid-19. Jornada en línia el dijous 15 d'abril de 2021.
Presentació

La Covid-19, la crisi més greu de l'últim segle, ha trasbalsat la societat i l'economia. El sector agroalimentari ha jugat un paper decisiu en el sosteniment de l'economia i en la garantia d'allò tan crític com son els aliments. Però han calgut molts canvis d'adaptació, del sector i del consumidor. Tanmateix, el valor estratègic del sector ha quedat palès i l'agricultura de proximitat s'ha revaloritzat. En aquest debat parlarem del què ha passat, per entendre-ho allunyats de la immediatesa, i parlarem del dia després des del punt de vista de les petites empreses agroalimentàries: quins canvis quedaran?, quines són les noves tendències i oportunitats? quines estratègies seran les més adequades en el futur?

Programa

17.00 h Presentació de la jornada Sra. Isabel Rovira, Directora de l'Escola Agrària del Solsonès. 17.10 h Les lliçons per l'endemà del Covid-19 Sr. Francesc Reguant, Director de l'Observatori d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes.

18.00 h Taula rodona de productors: Què ens hem trobat? Què hem pensat? Com ens hem adaptat? Sra. Eva Bonet, Viticultora i cellerista. Celler Comalats (Ametlla de Segarra). Associació Vins Corb.

Sr. Eudald Planella, Pagès i productor ecològic de vins i olis. El violinista. Mas Marquet (Piera).

Sra. Núria Baucells, Productora del pollastre ecològic DeBosc (Odèn).

Modera: Sra. Alba Reguant, Veterinària de l'Escola Agrària del Solsonès.

18.50 h Cloenda de la jornada Sr. Ramon Cuadros, Director de l'Escola Agrària de Tàrrega.

Inscripcions

La jornada és gratuïta, però cal inscriure's a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt Per a més informació podeu contactar amb: alba.reguant@gencat.cat

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation