La Família Torres estrena noves experiències enoturístiques aquesta Setmana Santa

La bodega compta amb la certificació Safe Travels , que la reconeix com un destí segur per l'aplicació de protocols sanitaris.

Família Torres crea noves experiències enoturístiques per gaudir del vi i la natura aquesta Setmana Santa amb total seguretat. El celler de Pacs del Penedès ha obtingut recentment la certificació Safe Travels en compliment dels protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19, un segell promogut pel World Travel & Tourism Council (WTTC) i gestionat per Turisme de Barcelona.

Les experiències inclouen propostes per a tots els públics. Per al familiar, el celler organitza l'activitat entre vinyes ‘Origen Familiar', que se centra en la terra i la biodiversitat. La visita s'inicia amb un esmorzar al Jardí Restaurant El Celleret, amb vistes a la muntanya de Montserrat, i continua amb un passeig per la vinya de Mas La Plana per conèixer el compromís mediambiental de Família Torres, combinat amb un joc de pistes per als més petits. L'experiència finalitza amb un tast de dos vins del celler.

Per a les persones aficionades al vi i la gastronomia, Família Torres proposa complementar la visita al celler amb experiències de maridatges de vi amb formatges o tapes, elaborades amb productes de proximitat, per conèixer els secrets del maridatge i la gastronomia local.

Família Torres reprèn novament les seves sessions de música en viu i a l'aire lliure al Jardí Restaurant El Celleret, actualment obert de dilluns a diumenge de 12h a 17h. A partir del 27 de març, també oferirà esmorzars a partir de les 9:30h tots els caps de setmana. A més, el restaurant ofereix servei de take away per gaudir de la cuina del xef Sergi Millet també a casa.

Les experiències enoturístiques de Família Torres, disponibles a partir d'aquesta Setmana Santa, estan subjectes a les mesures aprovades en cada moment pel Procicat i requereixen reserva prèvia a través de la web o el telèfon 93 817 73 30 .

A més de la certificació Safe Travels , el celler Família Torres a Pacs del Penedès compta amb la certificació Biosphere des del 2017, que renova cada any i avala la millora contínua del celler en tots els àmbits de la gestió sostenible.

celleret

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation