L’ACE dona suport un any més als premis Vinari en la seva novena edició

El concurs de vins catalans obre inscripcions aquest dimarts 9 de març per un certamen que arriba carregat de novetats i que vol ser una àmplia plataforma de difusió del sector.

Els Premis Vinari dels vins catalans 2021 ja estan aquí. Aquest dimarts 9 de març s'obren les inscripcions per la novena edició del concurs que arriba plena de novetats. D'entrada, conscients de la realitat que viu el sector, els Vinari es proposen estar (i fer) més costat que mai al sector, així com seguir ampliant la plataforma de difusió i visibilització de les singularitats i l'excel·lència de productes que s'elaboren de punta a punta de Catalunya.

En aquest sentit, s'introdueixen canvis que afavoriran aquesta projecció a partir de la celebració, per exemple, de dues gales de lliurament de premis en dos moments diferents de l'any : d'una banda, l'edició d'estiu permetrà conèixer i promocionar els vins de l'anyada; i, de l'altra, la tradicional gala de la tardor -que celebrarem a l'octubre com s'havia fet en les darreres vuit edicions-, en les quals es desvetllaran la resta de guardonats de les categories de guarda, tant pel que fa a vins tranquils com escumosos, dolços, rancis i de postres.

guanyadors vinari 2020

Font: VADEVI del diari elmon.cat. Vés-hi !

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation