ENOMAQ/OLEOMAQ/E-BEER i TECNOVID/OLEOTEC es posposa fins a febrer del 2023

ENOMAQ/OLEOMAQ/E-BEER i TECNOVID/OLEOTEC han fet un comunicat i una roda de premsa per a informar que posposen el Saló Internacional de maquinària, tècniques i equips per al febrer de 2023. Així ho expliquen a continuació;

Estimats senyors,

En primer lloc, esperem que es trobin tots bé, tant en l'àmbit familiar com en el professional i agraïm tot el suport que mostren cap al nostre saló.

Fira de Saragossa, juntament amb el Comitè Organitzador, un cop analitzada la situació del sector, sumat a la pròrroga de l'estat d'alarma a Espanya fins al pròxim mes de maig, ha considerat posposar la celebració d'ENOMAQ/OLEOMAQ/E-BEER i TECNOVID/OLEOTEC, fins al febrer de 2023 amb l'objectiu de garantir una dinàmica de negoci que compti amb les màximes garanties.

Durant les pròximes setmanes contactarem de nou amb vostès per a donar-los tota la informació corresponent a la pròxima edició, que es celebrarà del 21 al 24 de febrer de 2023, així com la resta d'accions que desenvoluparem des d'ara fins a la data de celebració.

Per a facilitar el traspàs d'una data a l'altra, i intentant ocasionar els menors inconvenients possibles, en el cas d'haver realitzat la seva acreditació o qualsevol altre servei dirigit al visitant professional, els mateixos tindran validesa per a la celebració d'ENOMAQ a la data assenyalada, del 21 al 24 de febrer de 2023.

Llegir la nota de premsa. Vés-hi !

enomaq

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation