El Departament d’Agricultura convoca la XX edició dels premis PITA i la VIII edició dels premis RuralApps

El Departament d'Agricultura ha convocat la XX edició del Premi d'Innovació Tecnològica PITA Agroalimentària i la VIII edició del Premi Ruralapps. La data límit per a la presentació de candidats ja està oberta i acaba el 15 d'abril.
XX Edició del Premi PITA 2021

Aquest premi vol distingir a les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l'empresa, orientades a millorar la competitivitat i la sotenibilitat de les empreses.

Destinat a joves empresaris agraris o agroalimentaris de Catalunya de menys de 40 anys i també, persones físiques i jurídiques del sector agroalimentari, l'agroindústria i les seves entitas associades.

Tota la informació de la convocatoria a la Infografia. Vés-hi!

També a l'apartat agricultura del Gencat.cat. Vés-hi!

pita

VIII Edició del Premi RuralApps 2021

El premi Ruralapps té l'objectiu de distingir les empreses que han desenvolupat aplicacions mòbils que contribueixen a la millora del sector agroalimentari, forestal i pesquer i que acosten aquests sectors a la ciutadania.

Aquest premi té dues modalitats:

Ruralapps-professional per a les apps que ajudin als professionals del sector agroalimentari, forestal i pesquer en la seva activitat.

Ruralapps-ciutadania per a les apps que aportin solucions innovadores i coneixement del sector als ciutadans.

Tota la informació de la convocatoria a la Infografia. Vés-hi!

També a l'apartat agricultura del Gencat.cat. Vés-hi!

ruralapps

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation