El Celler Abadal obté el segell Safe Travels

Promogut per The World Travel & Tourism Council, i gestionat per Turisme de Barcelona, el segell reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial.

El celler Abadal ha obtingut el segell Safe Travels,un distintiu promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) que permet als viatgers reconèixer, a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que han adaptat protocols de mesures de seguretat i prevenció envers la COVID-19. A la província de Barcelona, el consorci Turisme de Barcelona és l'encarregat d'atorgar el segell Safe Travels a les empreses del sector turístic que compleixin els requisits fixats.

Aquest nou distintiu pel celler es ve a sumar al certificat del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere, també de caire internacional, i que Abadal ostenta des de fa 3 anys.

Des de l'inici de la pandèmia Abadal ha adequat la seva activitat enoturística acord als protocols d'higiene i seguretat que marca la normativa, assegurant la seguretat del personal i dels visitants. Una nova proposta enoturística enfocada més que mai a gaudir de la vinya i de l'entorn, primant les activitats en espais oberts, amb necessitat de reserva prèvia per a gaudir de qualsevol activitat al celler, grups reduïts i exclusius i el Wine Bar a l'aire lliure, entre d'altres.

Abadal

Font: naciodigital.cat. Vés-hi !

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation