L’ACE organitza una xerrada per valorar a nivell tècnic la verema 2020

L'ACE organitza una xerrada per valorar a nivell tècnic la verema 2020.

Atesa l'excepcionalitat motivada per les mesures adoptades de contenció del virus Covid-19, la xerrada es durà a terme de manera telemàtica.

Xerrada “Com ha anat la Verema”

Data: 16 de febrer de 2021

Hora: 18:00 hores

Un cop acabada la verema a les nostres vinyes i denominacions, us informem que com cada any, el proper dia 16 de febrer realitzarem la xerrada “Com ha anat la Verema”, on es farà una valoració general de la verema i un canvi d'impressions a nivell tècnic de la producció, maduració, malalties, recomanacions tècniques, quina de les varietats s'ha comportat millor, si hi ha hagut incidències majors durant la verema, aspectes a tenir en compte, etc. La xerrada estarà introduïda per un tècnic de l'INCAVI que ens donarà una visió global de les diferents DO's i després anirem parlant de cada una de les zones amb els diferents enòlegs de cada D.O.

verema

L'activitat està dirigida als associats i col·legiats, es necessari inscriure's enviant un correu amb el vostre nom a ace@enoiegs.cat

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation