Torres Brandy és la marca de brandi preferida entre els millors bars del món segons Drinks International

Torres Brandy continua sent la marca de brandi preferida entre els millors bars del món, segons l'Annual Brands Report 2021 que publica la revista britànica Drinks International . El brandi de Juan Torres Master Distillers, la divisió de destil·lats de Família Torres, encapçala per segon any consecutiu la llista dels brandis que més es venen (‘Best Selling Brands') i la de les marques que avui són tendència (‘Top Trending Brands'), confeccionades a partir d'una enquesta a un centenar de bars considerats els millors del món.

Torres Brandy va fer la seva incursió en el rànquing el 2015 i va anar escalant posicions fins arribar al cinquè lloc de la categoria global de brandis i cognacs, que l'any passat es va convertir en dues categories diferents per mostrar l'evolució dels brandis elaborats fora de la regió francesa. Segons l'informe 2021 de Drinks International , Torres Brandy és una de les tres marques de brandi escollides pel 42% dels bars enquestats i és la primera opció per un terç dels establiments. L'informe conclou que Torres Brandy no només és el brandi que més es ven als bars més prestigiosos del món, sinó el que més demanen els consumidors.

torres

Per la seva banda, el pisco de Juan Torres Master Distillers, El Gobernador , aconsegueix la segona posició en ambdues llistes, Best Selling Brands i Top Trending Brands, en la seva categoria després d'escalar vuit posicions en tres anys. El Gobernador, procedent de la Vall de Limarí, al nord de Xile, continua sent el pisco xilè millor posicionat del rànquing.

L'informe anual de marques 2021 de Drinks International , considerat un excel·lent indicador de les tendències de consum i un referent en el sector, s'ha elaborat a partir de les respostes de 100 bars de 33 països de tot el món. Els establiments participants són guanyadors o nominats en les principals competicions mundials com The World's 50 Best Bars, Tales of the Cocktail Spirits Awards o Top 500 Bars, així com en concursos nacionals.

Sobre Juan Torres Master Distillers

Juan Torres Master Distillers és la divisió dedicada a l'elaboració de destil·lats de Família Torres. Els seus orígens es remunten al 1928, quan Juan Torres Casals, segona generació, va començar a elaborar brandis criats en roure, suaus i aromàtics, a partir d'una selecció dels millors vins blancs del Penedès (Barcelona).

Avui, amb més de noranta anys d'experiència com a mestres destil·ladors, perfeccionant dia a dia l'art de la destil·lació, Juan Torres Master Distillers continua buscant l'excel·lència en cadascun dels seus destil·lats i elabora amb delicadesa deu referències de brandi, pisco i orange liqueur sota les marques Torres Brandy , El Gobernador i Magdala . A tots ells, els dota de personalitat i elegància i troba a la cocteleria el seu millor aliat per satisfer les demandes d'un nou consumidor que persegueix la singularitat i qualitat en els seus moments de diversió.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation