Aplaçament convocatòria Assemblea General Ordinària

Degut a l'estat d'alarma i les restriccions que existeixen de moviments i concentracions de persones, no ens és possible l'organització i celebració de l'Assemblea General Ordinària de l'ACE i el CEEC durant el primer trimestre de l'any.

Davant aquesta situació la Junta de Govern del CEEC i la Junta Directiva de l'ACE han acordat aplaçar l'Assemblea fins que les circumstàncies permetin la seva celebració en les adequades condicions de seguretat. Una vegada conclús l'Estat d'Alarma, es convocarà convenientment, en temps i forma, l'Assemblea, preferentment per el mes de juny .

En l'assemblea es presenta les actuacions de les juntes durant el 2020, la presentació i aprovació dels comptes anuals i del pressupost per el nou exercici.

Durant aquest període es funcionarà amb uns pressupostos provisionals aprovats per la Junta de Govern del Col·legi d'enòlegs i enòlogues de Catalunya i per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Enòlegs. Aquests pressupostos provisionals seran ratificats o esmenats en les corresponents assemblees generals que farem al juny.

Recalquem que aquesta decisió d'aplaçar la data de la celebració de l'Assemblea es completament aliena a la voluntat de la Junta de Govern i de la Junta Directiva .

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation