Digital Wine Contest

L'Associació / Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, s'ha inscrit al concurs de la DO Catalunya Digital Wine Contest , amb el vídeo Glops de Vi català .

El vídeo que presentem, va ser creat per l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), per fer front a la crisi sanitària contra la Covid-19.

La Denominació d'Origen (DO) Catalunya organitza el concurs Digital Wine Contest DO Catalunya (abans, BlocDOCat ) que des de la seva concepció ha tingut la finalitat de reconèixer i premiar les iniciatives digitals particulars de divulgació i reflexió al voltant de la cultura del vi i, especialment, del vi català, i sempre des d'una visió innovadora i creativa.

Digital wine contest

+ Informació del concurs.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation