Xerrades del Congrés Internacional ACE 2020

A continuació trobareu totes les xerrades del Congrés Internacional de l'Enologia i el Cava Web, sobre les 'Noves tècniques per a vells problemes' en forma de vídeos, que es va celebrar el dia 23 d'octubre.

congrès

Presentació del congrés . Intervenen: Sr. Pere Regull, Alcalde Vilafranca del Penedès; Sr. Joan Miquel Canals, presidente-decano de ACE-CEEC; Sr. Eduard Sanfeliu, presidente de la Confraria del Cava

Primera ponència . Revisió de la metodologia per a la determinació de l'estabilitat proteica dels vins blancs. Dr. Richard Marchal, professor, Laboratoire d'OEnologie, Universidad de Reims

Segona ponència . Gestió del calci al vi. Sr. Piermario Ticozzelli, Ceo de Enartis Sepsa y director de Enartis Wine Tech

Tercera ponència . Pol·len d'abella: activador d'origen natural com a suplement nutricional en fermentacions de vins i caves. Dra. Anna Puig, Sección de Investigación Enológica del Institut Català de la Vinya i el Vi, IRTA-INCAVI

Quarta ponència . Impacte del dipòsit de fermentació en les característiques finals del vi. Dra. Mariona Gil, profesora asistente, Universidad Autónoma de Chile

Conclusions i clausura . Conclusions del Congrés, a càrrec del Sr. Jaume Garmona, profesor de vins. Intervenen: Sr. Joan Miquel Canals, presidente-decano de ACE-CEEC; Sr. Salvador Puig, director del INCAVI

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation