Brut Nature Pure de Mascaró: millor cava del món 2020 per The Champagne & Sparkling Wine World Championships.

Des de fa tres generacions la família Mascaró es dedica a l'elaboració de destil·lats, caves i vins d'alta qualitat, amb una clara vocació d'unir tradició i modernitat.

Mascaró, té més motius que mai per brindar i aquest any ho farà amb el millor cava de l'món. Si al 2019, per aquestes mateixes dates, omplia i alçava les copes perquè Rubor Aurorae s'havia convertit en el millor cava rosat de tot el planeta per a The Champagne & Sparkling Wine World Championships, al 2020 fa una passa més amb Mascaró Brut Nature Pure.

El jurat de el prestigiós concurs internacional organitzat per Tom Stevenso ha otorgat la Medalla d'or, Best in class i Regional Champion per aquest cava pur, autèntic, genuí, sincer i molt transparent. No se li pot demanar més a Mascaró Brut Nature Pure. Bé, si. Potser un o diversos brindis perquè formes de brindar hi ha gairebé tantes com motius per fer-ho. Tres premis en un ho mereixen. Tant com tots els que estan desitjant brindar per la fi d'un any diferent, encara que sigui per videoconferència i amb mascareta.

BRUT NATURE PURE DE MASCARÓ: MILLOR CAVA DEL MÓN 2020 per The Champagne & Sparkling Wine World Championships.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation