“País de Vins”, nou programa de televisió de la Xarxa de Comunicació Local

Seran un total de sis capítols que s'emetran els caps de setmana d'aquestes festes de Nadal

País de Vins és el títol del nou programa que aquest dissabte s'estrenarà a la Xarxa de Comunicació Local. Es tracta d'una coproducció de Penedès Televisió i TAC12, amb el suport i assessorament de l'INCAVI, la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i la participació d'una desena de televisions locals.

“País de Vins”, nou programa de televisió de la Xarxa de Comunicació Local

Presentat per Toni Comas i Maria Bassegoda, el programa compta la presència de representants de diversos sectors relacionats amb el vi a casa nostra, des d'elaboradors, viticultors, agents de turisme, comunicadors o sommeliers, que a cada capítol conversen, en format tertúlia, al voltant d'un aspecte relacionat amb el món del vi català.

País de Vins permetrà també fer un viatge per totes les Denominacions d'Origen del vi de Catalunya, amb entrevistes i reportatges sobre el terreny que ens ajudaran a conèixer les singularitats de cada zona i la diversitat i qualitat dels seus vins.

Són 6 capítols de 27 minuts de durada que s'emetràn els dissabtes i diumenges a les 21h del vespre (els dies 19, 20, 26 i 27 de desembre, i 2 i 3 de gener) i es podràn recuperar a http://www.alacarta.cat/pais-de-vins.

Aquest programa forma part de la campanya que ha engegat l'INCAVI amb la finalitat de difondre els valors i les qualitats del vi amb DO elaborat a Catalunya per tal d'incentivar el seu consum, també durant els festes de Nadal.

Podeu veure l'anunci del programa aquí: https://www.youtube.com/watch?v=7vaODo88WTA

O descarregar-lo aquí: https://ja.cat/RJB7Y

16 de desembre de 2020

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation