Bases del concurs de l’ACE i CEEC Aquest Nadal : “Comparteix la teva creativitat”.

El Col·legi Oficial d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, juntament amb l' Associació Catalana d'Enòlegs, organitzen el sorteig de Nadal 2020 per tal de fomentar la participació de la seva comunitat online i proposen la participació de la següent manera.

BASES DEL SORTEIG

Enguany et proposem un #CONCURS d'allò més original. Sigues creatiu o creativa: podràs emportar-te un lot de vins!

Concurs de l’ACE i CEEC Aquest Nadal : “Comparteix la teva creativitat”.

  • Segueix el perfil d'Instagram @enolegscatalunya.
  • Puja una imatge representativa del Nadal, com a post o bé com a story (si optes per un story guarda-la als teus “destacats” per tal que no desaparegui) i ETIQUETA-hi a @enolegscatalunya i dues persones més per convidar-les a participar.
  • Escriu el hashtag #NadalaEnolegs2020.
2.- Període de participació

Hi ha temps per participar fins dijous 17 de desembre. Després publicarem a Instagram les TRES IMATGES FINALISTES. La nostra comunitat de seguidors s'encarregarà de votar la guanyadora i, per tant la imatge de la nadala oficial d'enguany dels Enòlegs i Enòlogues de Catalunya.

3.- La elecció dels tres finalistes

Quedarà subjecte al criteri dels membres responsables designats per l'organ directiu del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya. El sorteig paral·lel (imatges no guanyadores i altres participant) es realitzarà a través d'una mecànica aleatòria prèvia revisió del compliment dels participants en els dos perfils de xarxes socials. El guanyador es notificarà a les xarxes socials de ACE i CEEC i personalment a través d'un missatge privat per Instagram a partir del dia 22 de desembre.

Els perfils multi-compte o susceptibles d'ésser duplicats seran automàticament exclosos del sorteig.

4.- Anunci de guanyadors

Al seu torn el nom del guanyador serà publicat a les xarxes socials de cEEC i ACE i allà on la organització del sorteig estimi convenient. Tots els participants manifesten i garanteixen que autoritzen l'ús de la seva imatge i nom per part de l'organització del Sorteig amb caràcter informatiu.

5.- El premi

El premi del Concurs constarà d'un lot de vins (el contingut del mateix encara es troba per determinar). Es premiarà també amb un lot de vins d'idèntiques característiques al guanyador del #sorteig que es realitzarà paral·lelament.

La imatge guanyadora del concurs serà la imatge oficial que el CEEC i ACE utilitzaran per felicitar aquestes festes.

El guanyadors dels premis podran recollir les ampolles a la seu del CEEC i ACE.

6.- Compromís

El guanyador es compromet a difondre alguna imatges del premi rebut a les seves xarxes socials un cop l'hagi recollit.

7.- Valor del premi

El premi no és reemborsable, així que no té cap valor comercial, i no és transferible a terceres persones.

8.- CEEC i ACE es reserven la condició de cancel·lar el sorteig o realitzar modificacions en el mateix si ho estima necessari.

9.- La participació en aquest sorteig, suposa l'acceptació de les bases del mateix, així com l'acceptació del criteri que estableixi l'organització per les resolucions totes les qüestions que en derivin.

10.- Instagram no avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. És una iniciativa únicament del Col·legi Oficial d'Enolegs i Enòlogues de Catalunya i l'Associació Catalana d'Enòlegs.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation