La DO Catalunya col·labora amb la nova comèdia de Cesc Gay ’53 diumenges’ que aquest dijous es preestrena al Festival Temporada Alta

53 Diumenges estarà en cartell, des del 3 de desembre i al llarg de la temporada, al Teatre Romea de Barcelona

La DO Catalunya col·labora així una vegada més amb T de Teatre en una producció de Misògines, Elefant, Mola i Teatre Romea amb el suport de l'ICEC . Recordem que actualment la DO Catalunya ja col·labora amb una co-producció de T de Teatre, Dagoll Dagom i La Brutal a la obra T'estimo si he begut, adaptació de la novel·la d'Empar Moliner.

En aquesta ocasió, la DO Catalunya té un paper propi a l'escena en forma de product placement , que vol per tant, la DO i les referències que hi col·laboren, seran directament anomenades en una de les escenes de l'obra. Aqueta referència serà diferent a cada passi, per donar cabuda a tots els cellers que han decidit participar-hi.

L'obra de Cesc Gay, és una comèdia que narra la història de tres germans i el repartiment està encapçalat per Pere Arquillué, acompanyat de les actrius Marta Marco i Àgata Roca i l'actor Lluís Villanueva. I tot i que l'estrena es farà dins el marc del Festival de Teatre Temporada Alta el proper dijous 26 de novembre i s'allargarà fins el diumenge 29, la temporada fixa tindrà seu al Teatre Romea , a partir del 3 de desembre .

Amb aquesta nova col·laboració, el binomi vi-teatre segueix agafant embranzida dins l'univers de la DO Catalunya per reivindicar com ha fet sempre, el seu suport a la cultura.

53 diumenges

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation