Núm 112 2S2020

Número 112

2n semestre 2020

Brettanomyces: fisiologia, enologia, prevenció i solucions

EDITORIAL

La teoria de la relativitat i el vi de la felicitat

Jaume Estruch

DOSSIER

Brettanomyces: fisiologia, enologia, prevenció i solucions

Antonio Palacios

ARTICLES

Brettanomyces: origen i factors enològics del caràcter fenolat al vi

Antonio Palacios

Identificació i quantificació de Brettanomyces bruxellensis en el celler

i en laboratoris especialitzats

Carmen Berbegal, Isabel Pardo i Sergi Ferrer

CRÒNICA

Congrés ACE 2020

Una mirada renovada de la ciència per afrontar velles qüestions del vi

Redacció

TRIBUNA

Joan Miquel Canals

ACTUALITAT CEEC

Les activitats del CEEC el 2020, un any ple de singularitats

Carles Playà

LLIBRES

Gràcies, Àngel

NOTÍCIES

Premis Vinari 2020

#ViCatalà: proximitat i qualitat

portada ace 112

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation