Torres Brandy actualitza la imatge del seu icònic Torres 10

Torres Brandy renova la imatge del seu emblemàtic Torres 10 per dotar-lo d'un estil sofisticat i actual en consonància amb el seu altre brandi insígnia, Torres 15. Elaborat per primera vegada el 1946, aquest històric brandi ha anat evolucionant per acompanyar al consumidor en el transcurs de vuit dècades, adaptant el seu disseny als nous temps però mantenint intacta la seva personalitat inconfusible.

El nou disseny denota sofisticació i destaca pel coll estilitzat i el vidre de color canyella de l'ampolla. L'etiqueta manté el color groc, distintiu de Torres 10, però és ara més minimalista gràcies a la combinació de lletres fines en negre i daurat i la franja, també daurada, amb la inscripció ‘Reserva Imperial'. Altres detalls que li confereixen aquest look més actual són el ribet negre i daurat que ressegueix el coll de l'ampolla i acaba amb l'anagrama T10 sobre el fons groc i l'original tancament que simula la forma d'una torre.

La imatge de Torres 10 ha anat transformant-se amb el pas del temps, passant de l'estil clàssic dels orígens fins a la incorporació, a mitjans dels anys 80, de l'etiqueta groga, que es convertiria en el seu element més distintiu. En les dècades següents, es van implementar alguns canvis subtils actualitzant l'etiqueta. Aquesta última actualització tant de l'ampolla com de l'etiqueta dota a Torres 10 d'un aspecte més actual i atrevit per arribar al consumidor cosmopolita, seguint l'estela de Torres 15, que va renovar la seva imatge el 2018. Torres 5 també se suma al canvi d'imatge de les referències icòniques de Torres Brandy.

Torres 10 és un brandi elaborat al Penedès i és el resultat de la selecció dels millors vins blancs, una destil·lació tradicional i una llarga criança en botes de roure americà pel mètode de solera. Es comercialitza en uns 70 països i té una presència destacada en bars i restaurants, sent Torres 10 Ginger Ale el combinat més recomanat.

Torres Brandy és, segons l'informe de marques 2020 publicat per la revista Drinks International, la marca de brandi preferida pels bartenders i encapçala els rankings dels brandis que avui són tendència (‘Top Trending Brands' ) i de les marques que més es venen (‘Bestselling Brands '), confeccionats a partir d'una enquesta a més d'un centenar de bars escollits entre els que estan considerats els millors del món. Torres Brandy compta amb vuit referències: Torres 5, Torres 10, Torres 10 Double Barrel, Torres Spiced, Torres 15, Torres 20, Jaime I i l'exclusiu Reserva del Mamut.

torres brandy

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation