Tardor de #culturasegura a El Castell del Remei

Gaudeix de les propostes per aquesta tardor del celler El Castell del Remei

Visites guiades a l'celler i a l'santuari, exposicions d'art i el 4t Tast, Aplec literari a Castell de l'Remei són els activitats que Hem PREVIST per a la temporada de Tardor 2020 a l' Castell de l'Remei amb els Mesures de seguridad para la prevenció de la covid-19.

Malauradament, Enguany no podrem celebrar la Festa Major a causa de la pandèmia PERÒ reserveu-vos el Segon diumenge d'octubre de l'any vinent perque haurem de fermen festa grossa!

Octubre, Sala recepció de La casa dels vins
De quin arbre vas Caure? és un seguit d'il·lustracions originals d'arbres amb tinta xinesa de Mercedes de Dalmau , Dibuixats amb plumilla, que planteja 1 joc interactiu amb el público Basat en l'Horòscop celta.


Octubre i novembre, sala d'exposicions Lucilla Atilia
Assaig sobre el gest és el títol de l'exposició de Nacho Poli que aplega 32 obres en les que l'art esdevé 01:00 mena de joc infinit d'expressions i interpretacions. L'artista estableix 01:00 Diàleg entre el material i l'gest, i en cada peça és descobreixen Matisos, intensitats, tons i lluminositats que, a l'Expressió final, fan sorgir de manera espontania formes orgàniques i trames imaginades.
La inauguració tindrà lloc el diumenge 18 d'octubre a les 12.00 hores.

Desembre i gener, sala d'exposicions Lucilla Atilia

Vint-i-cinc de Josep Maria Cazares és un recorregut per 25 anys de Trajectòria pictòrica de l'artista, des de l'any 1995 Fins l'actualitat. Una mostra imprescindible per a Conèixer L'evolució com a pintor de l'polifacètic dibuixant, que también explora l'disseny, la il·lustració, el cartellisme i el còmic.

A partir del desembre, Sala de recepció de La casa dels vins
El projecte Els artistes van en tractor de la videoartista Sara Boldú Botam és un homenatge ALS pagesos i ALS ramaders de l'Nostre territori, dels Nostres paisatges. La terra des de l'aire és un mosaic, i el pagès l'artista.

Horaris de les exposicions
De dilluns a divendres, de les 9.00 a les 14.00 i de les 15.00 a les 17.00 hores
Dissabte, de les 10.00 a les 18.30 hores
Diumenge, de les 10.00 a les 14.30 hores


Diumenge, 18 d'octubre, a les 12.30 hores a la Plaça de l'Castell
4t Tast, Aplec literari a Castell de l'Remei
Lectura de poemes Inèdits inspirats en l 'aigua a Castell de l'Remei a càrrec dels Seus propis autors i
presentació de l'llibre Tast març , corresponent a l'edició 2019 de l 'Aplec Literari a Castell de l'Remei, Dedicat als arbres de l'Passeig de les senyoretes i ALTRES de la finca històrica.

castell del remei expo

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation