Jornada solidària de portes obertes 12-O

Els cellers CORPINNAT se sumen a la jornada solidària de portes obertes

Vuit dels deu cellers de la marca col·lectiva CORPINNAT se sumen el proper diumenge 12 d'octubre a la jornada solidària de portes obertes per recollir fons per a finalitats de caire social. Els cellers Gramona , Recaredo , Llopart , Nadal , Sabaté i Coca , Torelló , Júlia Bernet i Can Descregut participaran en aquesta iniciativa i obriran les portes del seu celler durant el matí del dilluns 12 d'octubre. Els cellers CORPINNAT han acordat un preu únic per fer la visita de 8€ per als adults (5€ menors) que inclourà un tast de productes. Les visites es realitzaran amb reserva prèvia contactant directament amb el celler desitjat, en grups reduïts i s'adaptaran a l'aforament de cada espai, sempre complint els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries.

La totalitat de la recaptació d'aquest dia es destinarà a entitats que impulsen projectes socials o a la lluita contra la Covid-19. En concret, els cellers CORPINNAT repartiran la recaptació a la campanya #JoEmCorono, la Fundació Gavina-Centre d'Atenció de joves del Raval de Barcelona, la Fundació Amics Joan Petit de nens amb càncer i el Rebost Solidari entre d'altres.

CORPINNAT renova un cop més amb aquesta acció el seu compromís social donant suport a projectes solidaris que persegueixen la igualtat d'oportunitats i que tenen especial cura de les persones o col·lectius més vulnerables. El mes d'abril passat, i coincidint amb els primers mesos de la pandèmia, la marca va posar a la venda 100 packs solidaris i va recaptar 10.000€ que es van destinar íntegrament a la campanya #JoEmCorono impulsada per la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses que lidera el doctor Bonaventura Clotet.

corpinat portes obertes

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation