L’empresa CUNOVESA renova el patrocini amb l’ACE – CEEC

Cunovesa Group és una empresa que ofereix serveis globals en enginyeria, consultoria, construcció i assessorament alimentari.

Des de Cunovesa es respon a les necessitats dels clients amb dinamisme, flexibilitat i cohesió. Compten amb un equip humà multidisciplinari i els recursos tècnics i tecnològics més avançats i innovadors per satisfer totes les necessitats demandades.

Cunovesa ofereix serveis d'enginyeria, construcció i assessorament alimentari per cobrir totes les demandes dels clients:

  • Cunovesa Engineering Services: s'ofereixen serveis d'enginyeria per donar forma projectes. Disposen de la màxima tecnologia i els millors especialistes per tal de donar forma als projectes aportant la millor solució i més òptima. Es treballa amb tecnologia BIM que permet integrar les solucions constructives i el coneixement en els processos productius. Els serveis d'enginyeria que s'ofereixen van des de l'estudi del cas, disseny de projectes, direcció d'obra, legalitzacions (activitats, salut, instal·lacions, R.E., D.O, ...) , tramitació de subvencions, ...
  • Cunovesa Construction Services: Especialitzats en la construcció d'edificis industrials. S'ofereixen tant serveis de construcció que van des de reformes a obra nova. Especialitzats en la realització de projectes claus en mà, complint terminis d'execució i sense desviacions econòmiques en la seva realització.
  • Cunovesa Food Control: s'ofereixen serveis d'assessorament per a la gestió de la qualitat, defensa i genuïnitat alimentària (ISO 9001, APPCC, BRC, IFS, FSSC22000...), sistemes de gestió mediambiental, producció ecològica, formació, entre altres.

Aquí podeu veure un disseny realitzat per Cunovesa d'una línia embotelladora.

Podeu accedir al RENDER del projecte a partir d'aquest enllaç: https://bit.ly/2YWXJZ9

O escanejant el codi QR:

cunovesa qr

Cunovesa

cunovesa 1

Per a més informació: http://www.cunovesa.com/

CUNOVESA GRUP

Arquebisbe Alemany, 38, Despatx 4 08500 Vic

T: +34 93 889 70 77 Fax: +34 93 885 59 31

Email: info@cunovesa.com

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation