Vilarnau, escenari de Cavatast

L'edició 2020 de Cavatast adapta el seu format per garantir la màxima seguretat sanitària i trasllada a quatre cellers la seva singular mostra de caves i gastronomia. Vilarnau serà una d'elles.

Vilarnau es converteix en un dels quatre escenaris on tindrà lloc aquest any l'edició de Cavatast. La mostra de caves i gastronomia local referent de Catalunya adopta aquest nou format per a garantir la seguretat de tots els assistents i organitzadors. D'aquesta manera, elaboradors de cava, empreses de restauració i gastronomia de la regió es donaran cita a Vilarnau per mostrar les seves propostes als amants del cava i la gastronomia.

Serà entre el 2 i 4 d'octubre al jardí de Vilarnau on, envoltats de vinyes, els assistents podran gaudir, entre d'altres, d'una exclusiva selecció de caves Reserva ecològics de Vilarnau, acompanyats de les propostes gastronòmiques del Restaurant-Hotel Fonda Neus, la xarcuteria Rovira i Simón Coll Xocolaters.

Una experiència culinària única per sorprendre els assistents basada en la unió de caves singulars amb les especialitats gastronòmiques de km 0 de restauració, xarcuteria i deliciosos xocolates.

L'entrada inclou el tast de sis caves, quatre degustacions de restauració, un aperitiu de xarcuteria selecta i una degustació de xocolata.

Fes clic aquí per a més informació i compra d'entrades de Cavatast.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation