Arriba la primera edició de la Setmana del Vi Català

Que tindrà lloc durant els dies 9 i 15 de novembre arreu de Catalunya

Des de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), posen en marxa la primera edició de la Setmana del Vi Català durant els dies 9-15 de novembre.

Durant aquests dies volen que el vi i el cava siguin protagonistes en tota mena d'esdeveniments i activitats, i arribar a la ciutadania de tot el país, per a que conegui i valori encara més els nostres vins.

El COVID està tenint un forta repercussió en el nostre sector vitivinícola. El tancament i dificultosa represa de la restauració, del turisme i de l'exportació està comportant una davallada de les vendes molt considerable.

Però també ha fet que la població doni més valor al que tenim a prop, a la sostenibilitat, al producte de proximitat, i Catalunya és un país amb una gran riquesa vitivinícola, diversa i de qualitat. Per tant, estem també davant una oportunitat per fer una salt quantitatiu i en el pes dels vins catalans en el consum de casa nostra, que consolidi i refermi la tendència positiva dels últims anys.

Per això des de l'INCAVI llencen aquesta iniciativa i us proposem que us hi sumeu. Que penseu la manera de formar-ne part. D'incloure les activitats que teniu previstes o que pugueu generar durant aquells dies. Disposem d'una plana web (www.setmanadelvicatala.cat ), on s'hi penjaran totes les activitats que es portaran a terme durant aquells dies.

En el document adjunt hi trobareu més informació.

Per més informació podeu enviar e-mail a hola@setmanadelvicatala.cat

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation