Queda ajornada la 10a edició del MOST FESTIVAL

El Most Festival ajorna la 10a edició. La traslladen al juny de 2021, del 3 al 13 al #Penedès i del 18 al 20 al #Priorat , mantenint gran part de la programació prevista.

Actualització 29.10.2020

Degut a les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, el Most Festival ajorna la 10a edició. La traslladen al juny de 2021, del 3 al 13 al #Penedès i del 18 al 20 al #Priorat , mantenint gran part de la programació prevista.


Aquest any, amb motiu de la Covid-19, l'organització del MOST FESTIVAL ha animat a les entitats del món del vi a presentar els vídeos testimonials, motivacionals, promocionals, etc., que es van realitzar durant el confiament o postconfinament. L'audiovisual 'Glops de vi català', de l'ACE-CEEC , ha estat seleccionat per participar en la secció Collita d'aquesta desena edició del festival.

Podreu veure el vídeo en directe el dia 6 de novembre en l'acte: Jornada formativa. Una mirada estètica als 10 anys d'anuncis del Most + Comunicació del vi Collita 2020 . Que es farà al CIC La Fassina.

La secció Collita està oberta a tota mena de treballs audiovisuals de qualsevol nacionalitat i de qualsevol durada, que tracti sobre el món de la vinya i el vi des de qualsevol vessant (promocional, artístic, pedagògic, turístic, científic, documental, narratiu, etc.). L'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), si va presentar amb el vídeo 'Glops de vi català', que va realitzar durant el període de confinament, el passat mes de maig, per fer front a la crisi sanitària contra la Covid-19.


L'audiovisual es va gravar amb la participació de diferents membres associats i pretenia ser una crida digital per salvar el vi català d'aquesta situació que ha afectat de ple al sector. Fomentant així, la proximitat, el territori i les persones que el treballen. Posant èmfasi a la importància de consumir vi català, per donar valor a la nostra cultura i patrimoni. Ressaltant també, la figura dels enòlegs que treballen dia a dia per a poder treure el millor vi de la nostra terra.

El Most Festival ofereix invitacions als membres de l'ACE-CEEC

El MOST Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava que se celebra del 5 al 15 de novembre al Penedès i del 27 al 29 al Priorat, ofereix als associats/col·legiats una entrada individual gratuïta pels següents films que es projectaran al Penedès.

Sessions:

  • 6 novembre - 20:00h, VINSEUM - Vignes dans le rouge
  • 7 novembre - 18:00 h, auditori de VINSEUM - Wine Masters: Penedès, Spain
  • 13 novembre - 19:30 h, auditori de VINSEUM - A Wonderful Kingdom
  • 14 novembre - 12:00 h, auditori de VINSEUM - L'âme du vin

Més informació sobre el Most Festival, aquí .

cartell glops de vi català


Glops de vi català - Enòlegs

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation