L’empresa Erbslöh es converteix en soci col·laborador de L’ACE-CEEC

Erbslöh és una multinacional alemanya fundada el 1892. Actualment exporta més del 60% de la seva producció a més de 60 països.

Els seus inicis es remunten a l'aplicació de l'experiència adquirida amb les mines de caolí (bentonita) en la indústria de la Tecnologia de les Begudes, concretament en l'elaboració de vi, cervesa i sucs de fruita. Erbslöh col·labora en nombrosos projectes de recerca amb universitats, instituts i laboratoris de tot el món.

És així mateix membre fundador d'Oenoppia, associació que agrupa a les principals indústries del sector enològic, amb la finalitat de vetllar pel compliment d'un codi ètic i contribuir a una major difusió de les actualitats científiques i tècniques.

Distribueix en exclusiva per a Espanya i França la gamma de productes d'Oenobrands amb els llevats Anchor com a producte insígnia. Des de començaments del 2017 l'empresa està certificada per la norma de qualitat FSSC22000.

Més informació: http://www.erbsloeh.es

erbsloh

foto*

ERBSLÖH ESPAÑA, S.L.

Mártires, 2

50003 Zaragoza

TEL./FAX: +34 902 103 714

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation