El President-Degà del CEEC i ACE assisteix al tast final de la vuitena edició dels Premis Vinari

  • El jurat ja ha escollit entre els finalistes quins seran els guanyadors de l'edició d'enguany
  • El resultat es coneixerà dia 9 d'octubre

Font original de la notícia: Vadevi.cat

Un jurat format per 20 professionals de l'enologia, la sommelieria i la distribució han triat aquest dilluns quins seran els guanyadors dels Premis Vinari 2020. Ho han fet, com sempre, al Celler Cooperatiu de Rubí que ha acollit el tast final de la vuitena edició del concurs.

Per Salvador Cot , editor de Vadevi, el diari que organitza els Premis Vinari, aquesta edició ha estat una “prova d'estrès que s'ha superat amb èxit” en referència a les dificultats que aquest esdeveniment ha anat superant com a conseqüència de la pandèmia. Pel director de l'Incavi, Salvador Puig , “aquest és un any molt difícil pel sector del vi” i és per això que entén la necessitat d'esdeveniments com els Vinari per donar un nou impuls al vi català. En aquest sentit ha recordat la campanya que tenen en marxa amb les denominacions d'origen “Gaudeix del que és bo. Vi català” que pretén recordar la importància de donar suport al producte de proximitat.

joan miquel canals premis vinari 2020

Finalment l'alcaldessa de Rubí, Ana Martínez ha lamentat que just enguany que es compleix el centenari del celler cooperatiu sigui un any de restriccions festives però de nou s'ha mostrat molt “orgullosa que per vuitè any consecutiu els Premis Vinari es decideixin a Rubí”.

En una edició especialment complicada i enmig de fortes mesures de seguretat per evitar els contagis de la Covid-19, el jurat ha determinat els guanyadors d'aquesta vuitena edició. En aquesta ocasió estava format per vint professionals del sector de la sommelieria i l'enologia, entre els quals, Anna Vicens, Presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers; Joan Miquel Canals, President de l'Associació Catalana d'Enòlegs; Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya 2014 i d'Espanya 2016, els també sommeliers Cèsar Cànovas, Meritxell Falgueras i Bruno Tannino; membres del Panel Oficial de Tast de l'INCAVI, periodistes especialitzats com Josep Sucarrats, director de la revista Cuina i experts internacionals com el Master of Wine nord-americà David Forer, entre d'altres.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation