Rius i Rius dona suport a l’edició del VilaPensa d’enguany

El festival se celebrarà del 14 al 20 en una edició reduïda i amb un format diferent a causa de les restriccions per la Covid-19

Font original: Diari el 3 de vuit edició paper - dia divendres 4 de setembre el 2020.

En el marc dels actes de celebració dels 60 anys de servei al sector vitivinícola, revisats i cenyits a la difícil i fràgil situació actual dictada pel Covid-19, Rius i Rius Assessors (R&R) donarà suport –patrocinant diversos actes– a una iniciativa cultural com és el Festival del Pensament VilaPensa, ja arrelada al territori, que enguany, sota el títol “Som humans?” estarà especialment dedicada a la inteŀligència artificial.

Segons ha explicat Miquel J. Rius, president de R&R, aquesta coŀlaboració ja estava prevista en el programa del 60è aniversari de la Consultoria: “Quan s'arriba a celebracions d'aquesta magnitud, el primer pensament que ens sorgeix és el d'agraïment. En efecte, aquesta llarga trajectòria només es pot explicar de la mà de tanta gent que ens ha fet confiança: cellers, caves, entitats, organismes i iniciatives (com la del VilaPensa i la del mateix El 3 de Vuit), així com un gran nombre de tècnics i professionals que ens han fet companyia durant anys. Aquesta és, sens dubte, la clau que ens ha permès posicionar-nos com a referents del sector i, encara més important, ens ha brindat l'oportunitat d'establir relacions d'amistat més enllà de l'àmbit professional”.

D'aquí el reiterat patrocini de R&R (que ha estat present en totes les edicions) a aquesta nova edició del VilaPensa, que tindrà lloc del 14 al 20 de setembre del 2020 en diversos indrets emblemàtics de Vilafranca i de la qual en sorgirà un diàleg enriquidor entre la inteŀligència humana i la intel· ligència artificial (IA) a partir de la pegunta originària del certamen: “Som humans?”.

Ateses les circumstàncies, es durà a terme en una edició reduïda i amb un format diferent, però amb el mateix rigor acadèmic en els continguts i amb els convidats.

Amb aquesta coŀlaboració, Rius i Rius Assessors ha volgut refermar el seu compromís, en aquesta ocasió amb la cultura, per coherència i fidelitat amb la seva manera de pensar, i contribuir així a fomentar iniciatives que persegueixin l'objectiu de relacionar transversalment l'entorn vitivinícola en qualsevol dels seus vessants.

rius i rius vilapensa

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation