El concurs per dissenyar etiquetes de vi català amb DO aconsegueix més de 1.500 votacions en dos dies

El concurs organitzat per les 11 denominacions d 'origen vin ícoles catalanes amb l'objectiu de motivar als seus seguidors perquè dissenyessin la seva etiqueta de vi català amb DO ha estat tot un èxit. S 'han presentat m és de 80 etiquetes , de les quals finalment 66 , les que complien estrictament amb les bases del concurs, han estat les escollides per optar al premi .

Els dissenys presentats s ón d 'all ò m és variats , tant pel que fa a les propostes com als participants, entre els quals trobem des de gent amb més i menys coneixements pel que fa al disseny, com homes i dones de grups d'edat ben diferenciats. Entre els dissenys presentats trobem des d'etiquetes amb protagonisme d 'il ·lustracions o fotografies, fins a muntatges gr àfics i collages.

El passat dilluns 31 d'agost es van obrir les votacions a través de la pàgina web de la campanya, gaudeixdelqueesbo.com , i en tan sols 48h m és de 1.500 persones van votar pel seu disseny preferit. La votaci ó popular estar à activa fins al diumenge 13 de setembre , i dilluns 14 es donar à a con èixer l 'autor i l 'etiqueta guanyadora del concurs.

El guanyador rebrà com a premi un lot de 6 vins personalitzats amb la seva etiqueta , així com una experi ència enotur ística a escollir entre les diferents DO que formen part de la campanya.

etiquetes vi català

Sobre la campanya ‘Gaudeix del que és bo #ViCatal à'

Sota el lema Gaudeix del que és bo #ViCatal à , les 11 Denominacions d 'Origen vitivin ícoles catalanes (DO Alella, DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Costers de Segre, DO Empordà, DO Montsant, DO Penedès, DO Pla de Bages, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta), amb el suport de la Generalitat de Catalunya a trav és d 'INCAVI , han unit esfor ços per apropar al consumidor que viu a Catalunya als vins catalans amb Denominaci ó d 'Origen.

Modernitzar la imatge del vi catal à, apropar-lo al consumidor no expert i desvestir-lo de complexitat són alguns dels eixos d'aquesta campanya que té com a objectiu fonamental la promoció del consum de vi català amb Denominació d'Origen, no només perquè són els vins de proximitat sinó perquè són bons i de qualitat.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation