L’empresa DIAM, renova el patrocini amb l’ACE – CEEC

L'Associació Catalana d'Enòlegs ha renovat l'acord de patrocini amb l'empresa Diam Corchos (marca Diam, Mytik, Altop y Pietec)

Diam Corchos és una empresa francesa, establerta als Pirineus orientals, que des de fa més de quinze anys s'està esforçant per trobar solucions innovadores per donar resposta als reptes i desafiaments dels viticultors. La companyia produeix i comercialitza al voltant de 2.400 milions taps cada any, basant el seu èxit en el procediment® diamant, que permet extreure les molècules de TCA (un límit de quantificació de 0,3 ng/l), responsable de l'anomenat “gust de suro”. Ofereix una gamma de taps de suro, capaços de donar resposta a les diferents necessitats del mercat en termes de subministrament d'oxigen, per la criança i l'envelliment òptims.

UN TAP DE SURO AL SERVEI DEL TEU VI

Més que un obturador, el tap és l'últim acte enològic de l'enòleg. S'ha de preservar la correcta evolució del vi en ampolla al llarg de la seva criança respectant el perfil aromàtic que s'ha pretès donar.

Per aquest motiu, els equips diam Corchos treballen diàriament sobre la qualitat dels seus productes en termes de rendiment mecànic, neutralitat sensorial i control d'oxigen.

LA INNOVACIÓ ÉS PRIMORDIAL EN EL NOSTRE KNOW-HOW

Diam Corchos ha estat sempre una empresa innovadora, i cada any dedica un important pressupost a la investigació i desenvolupament.

Des de 2003, l'empresa ha invertit en un procediment revolucionari i patentat, anomenat DIAMANT®, que explota les propietats del CO2 supercrític per extreure components volàtils de suro i eradicar molècules que poden aportar gust al vi, especialment el risc de "gust de suro".

Dotze anys després, l'empresa introdueix una nova i rellevant avanç tecnològic: Origine by diam®, un tap que reconcilia la ciència i la natura, ja que conté una emulsió de cera d'abelles i un aglomerant compost fet 100% de poliols vegetals.

LA GAMMA DIAM

Diam Corchos dissenya, fabrica i comercialitza taps de suro tecnològic per a vins tranquils, escumosos i destilats . Amb respecte al medi ambient i el treball del viticultor, els taps de suro diam, Mytik diam i Altop són la solució per satisfer les expectatives dels consumidors: tap de suro tradició, homogeneïtat d'una ampolla a una altra i garantia de neutralitat sensorial.

Per completar la seva gamma de productes, l'empresa també proposa un clàssic tap microaglomerat anomenat PIETEC.

CONTACTE DIAM

DIAM BOUCHAGE SAS
Espace Tech Ulrich
66400 CERET
FRANCE
E : contact@diam-cork.com
T (+33) 4 68 87 20 20

CONTACTE PIETEC (Distribuïdor exclusiu per a España)

DISCOSAGA, S.L.
Avda. Sarrià, 137-139 Esc. B Entlo. 2ª
08017 Barcelona
E: info@discosaga.com
T: (+34) 9 34 14 63 23

diam 2

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation