La campanya ’Gaudeix del que és bo’ organitza un concurs estival per dissenyar etiquetes de vi

Les 11 denominacions d'origen vinícoles catalanes, a través de la campanya conjunta Gaudeix del que és bo #ViCatal à , organitzen un concurs creatiu que premiar à el disseny i l 'originalitat dels seus seguidors. L'objecte del concurs és dissenyar l 'etiqueta d 'una ampolla de vi amb DO que els creadors hauran de penjar a les seves xarxes socials per poder participar en el concurs.

El guanyador , que serà escollit a través de la pàgina web de la campanya mitjan çant votaci ó popular , rebrà com a premi un lot de 6 vins personalitzats amb la seva etiqueta , així com una experi ència enotur ística a escollir entre les diferents DO que formen part de la campanya. A més del guanyador per votació popular, l'organització es reserva el dret de premiar més d'un disseny en funció del volum i l'originalitat dels projectes presentats.

El concurs, que busca ser absolutament transversal, està obert a tots els p úblics, de grans a petits , i dirigit també a tot aquell que vulgui expressar-se a través de la seva creació, sigui o no professional del disseny.

Els dissenys es podran presentar a concurs fins al 28 d 'agost , moment en què totes les etiquetes presentades seran pujades al web de la campanya per tal d'obrir la votaci ó popular , que arrencar à el 31 d 'agost i estar à operativa fins al 13 de setembre .

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web de la campanya, gaudeixdelqueesbo.com , i seran d'obligat compliment per tal de poder participar en el concurs.

Sobre la campanya ‘Gaudeix del que és bo #ViCatal à'

Sota el lema Gaudeix del que és bo #ViCatal à , les 11 Denominacions d 'Origen vitivin ícoles catalanes (DO Alella, DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Costers de Segre, DO Empordà, DO Montsant, DO Penedès, DO Pla de Bages, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta), amb el suport de la Generalitat de Catalunya a trav és d 'INCAVI , han unit esfor ços per apropar al consumidor que viu a Catalunya als vins catalans amb Denominaci ó d 'Origen.

Modernitzar la imatge del vi catal à, apropar-lo al consumidor no expert i desvestir-lo de complexitat són alguns dels eixos d'aquesta campanya que té com a objectiu fonamental la promoció del consum de vi català amb Denominació d'Origen, no només perquè són els vins de proximitat sinó perquè són bons i de qualitat.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation