Warning: Division by zero in /usr/home/enolegs/www/lib_php/img.lib.php on line 116

Warning: Division by zero in /usr/home/enolegs/www/lib_php/img.lib.php on line 117
Actualitat - Comunicats - Viatge virtual en 3D al territori Corpinnat - Associació Catalana d’Enòlegs

Viatge virtual en 3D al territori Corpinnat

CORPINNAT presenta un vídeo virtual realitzat amb tecnologia 3D que descriu en menys de cinc minuts els límits territorials, les característiques geogràfiques, geològiques i climàtiques de la zona i els principals valors de la marca. El vídeo s'ha fet amb la col·laboració de l'empresa Guardian of wine, de Carlos Águila a partir de la combinació de cinc programes informàtics que permeten digitalitzar la imatge en tres dimensions i oferir una imatge realista de tot el territori a vista d'ocell.

D'aquesta manera, el vídeo permet a l'espectador fer un passeig virtual per tot el límit CORPINNAT, així com conèixer les varietats que cultiven els deu cellers adherits a la marca i la rica i variada tipologia geològica de les diferents vinyes.

El vídeo, que s'ha fet en tres idiomes (català, castellà i anglès), recull també les característiques climàtiques (temperatures mitjanes, pluviometria o vents en funció de l'orografia del terreny) que fan del territori CORPINNAT un lloc únic per l'elaboració de grans vins escumosos. El vídeo s'ha penjat al web de CORPINNAT (www.corpinnat.com ) i se n'han extret també unes píndoles més curtes per divulgar al llarg de tot l'estiu a través dels perfils de les xarxes socials de la marca, principalment Facebook, Twitter i Instragram.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation