Presentació dels Premis Vinari 2020: la vuitena edició del concurs de vins catalans, a Vilafranca del Penedès

El director general de l'INCAVI assistirà a la seva presentació, el proper dilluns, 27 de juliol, a les 11h, a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, a Vilafranca del Penedès.

Entre les novetats d'aquest 2020 hi destaca el reconeixement al Millor Projecte Enoturístic de Catalunya

Aquest dilluns 27 de juliol a les 10:00h es donarà el tret de sortida a la primera de les quatre jornades de tast dels Premis Vinari dels Vins Catalans 2020 en una edició fortament condicionada per la Covid-19, que a més a més d'obligar a posposar els tastos de maig a juliol, ha exigit la implantació de noves mesures per garantir la seguretat de la celebració del concurs amb totes les garanties. En aquesta vuitena edició, una de les principals novetats està en el lloc de tast, que es trasllada a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya , essent un espai amb capacitat i espai suficient per garantir, entre d'altres, les distàncies físiques entre els membres del jurat.

Un jurat que enguany el formaran una seixantena de tastadors de l'àmbit vitivinícola català, entre els quals hi ha perfils de sommeliers, enòlegs, periodistes especialitzats, entre d'altres professionals del sector, i tots ells tastaran a cegues i posaran nota a tots els vins que enguany competeixen al certamen. Considerant les circumstàncies actuals, l'organització celebra la bona acceptació del concurs, ja que els Premis Vinari s'entenen més que mai com un projecte que dona valor a la producció de vins de Catalunya.

La resta de sessions de tast, que donen continuació a la de dilluns 27, tindran lloc al llarg de la setmana, coincidint amb els dies 28, 30 i 31 de juliol i en horari de matí.

Pel que fa a les properes fases del concurs, si la situació així ho permet, està previst que la fase final sigui el dilluns 7 de setembre al Celler de Rubí; i que els vins guardonats es donin a conèixer divendres 9 d ' octubre a Vilafranca del Penedès.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation