Resum informe trimestral OIVE-FIVIN 2/2020

Informe d'activitats de foment de la investigació sobre vi i salut i difusió dels resultats

Des de FIVIN posen en coneixement de tots els interessats, el resum de les activitats realitzades conjuntament per l'Organització Interprofessional de l'Vi d'Espanya-OIVE i la Fundació per a la Investigació de el Vi i la Nutrició-FIVIN durant el segon trimestre del 2020, i en el marc de l' conveni de col·laboració establert entre ambdues institucions.

'Durant aquest trimestre, hem desenvolupat algunes activitats especials que considerem rellevants per a la promoció i divulgació dels beneficis de el vi des de la major rigor científic i transparència, i per defensar la seva imatge saludable en el context d'una alimentació mediterrània sempre des de l'evidència mèdic-científica actual.'

POTS VEURE I DESCARREGAR L'INFORME AQUÍ

fivin vi

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation