Família Torres, entre les 50 millors vinyes del món per visitar

‘World's Best Vineyards 2020' reconeix les millors experiències enoturístiques i inclou cellers de 18 països i 5 continents

El celler de Família Torres al Penedès figura, per segon any consecutiu, entre les 50 millors destinacions d'enoturisme del món. La llista ‘World's Best Vineyards 20 20 ', que el grup editorial britànic William Reed ha anunciat aquesta setmana, ha estat confeccionada per més de 500 experts en vins, sommeliers i periodistes especialitzats en viatges, que han seleccionat els 50 cellers que ofereixen les experiències més memorables d'entre 1.800 nominats.

Família Torres, que celebra aquest any el seu 150 aniversari, ocupa la posició 42 i és l'únic celler català – i un dels quatre espanyols – del rànquing internacional, amb la presencia de cellers de 18 països i 5 continents. Són, tots ells, indrets de visita obligada per als amants del vi segons l'organització.

El jurat considera el celler Família Torres com “un lloc idoni per a una experiència completa enogastronòmica” i ha valorat especialment l'elegant celler Waltraud de disseny sostenible, on envelleixen els vins més emblemàtics de la família, a més de les ‘Signature Wine Experiences', experiències exclusives que inclouen tastos a la vinya o directament de la bota, o tastos verticals dels seus vins més icònics.

Un altre dels elements destacats pel jurat és el nou restaurant del celler Jardí Restaurant El Celleret, per la seva gastronomia i excel·lent ubicació a la vinya Mas La Plana. També menciona La Carretera del Vi, proposta enoturística de la qual forma part Família Torres, juntament amb 12 cellers més del Penedès i Garraf.

La d'enguany és la segona edició del rànquing ‘World's Best Vineyards' que organitza William Reed, conegut per confeccionar les prestigioses llistes ‘World's 50 Best Restaurants' i ‘World's 50 Best Bars'. L'objectiu del rànquing enològic és, a més d'identificar les millors experiències lligades a la vinya, “reconèixer la diversitat entre les destinacions d'enoturisme ja establertes i emergents en tot el món”, segons l'organització.

enoturisme familia torres

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation