Vilarnau, el Cava de la ’Santa’

Llums de colors, barres de fusta, vegetació exuberant, somriures, bon ambient i gastronomia gourmet es troben en "La Santa", la cita estival de la Costa Brava que comptarà amb els caves de Vilarnau.

Vilarnau se suma, un any més, a l'artesania, tendències, corners gastronòmics, actuacions en viu en petit format i altres activitats presents a la "La Santa". De divendres 17 de juliol a diumenge 30 d'agost, en aquest racó de la Costa Brava, situat a Santa Cristina d'Aro (Girona), es succeiran experiències per a tots els sentits que seran maridades per la singularitat de caves de llarga criança de Vilarnau .

Els assistents a aquest lloc podran desconnectar durant unes hores mentre gaudeixen d'alguns dels espectacles proposats, així com de l'oferta gastronòmica present, que abasta una varietat de propostes, des de les més de carrer a les més sofisticades. Un escenari ideal per maridar amb els caves ecològics Vilarnau Rosé Delicat i Vilarnau Brut Nature Reserva, i amb l'elegància d'Albert de Vilarnau Chardonnay Pinot Noir.

En aquest oasi de creació, oci i gastronomia també hi seran presents una exclusiva selecció de vins de Beronia Rioja (D.O.Ca. Rioja), Beronia Rueda (D.O. Rueda), Dominio Fournier (D.O. Ribera del Duera), Viñas del Vero (D.O. Somontano), Pazos de Lusco (D.O. Rías Baixas) i el champagne Deutz. Una proposta que es completa amb les ginebres The London Nº1 i ​​Mom Love, i el vodka Druide.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation