Jornada sobre la comunicació i el màrqueting del vi en el marc de la COVID19

Serà telemàtica i s'emmarca en el procés Vins Vinents: Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya

Pel proper dimecres, 15 de juliol, des del grup de treball de Comunicació i Cultura del Vi de Vins Vinents, s'ha organitzat una jornada formativa telemàtica que porta per títol “Comunicació i Màrqueting del vi en el marc de la COVID19” de les 10 a les 12h dirigida a viticultors, elaboradors i professionals de la comunicació del vi.

Durant la jornada es presentarà l'estudi del Baròmetre del Vi Català a internet, elaborat pels periodistes David Jobé i Judith Cortina; i es faran dues sessions formatives, una sobre comunicació i màrqueting estratègic amb Glòria Vallès, professora a EAE Business School i Ostelea, i una altra de màrqueting digital amb amb Patricia Golferichs, directora de l'Agència Vilateral.

En el context actual davant la crisi sanitària de la Covid19, el sector del vi català -com la major part de sectors productius del país- s'ha vist greument afectat, amb un descens de vendes locals i nacionals i amb afectacions a l'exportació dels vins. Per això és important definir noves estratègies que permetin revertir o millorar la situació generada per la nova realitat.

En aquest sentit, l'objectiu d'aquesta sessió és compartir idees, estudis i plataformes que puguin contribuir a millorar la situació del vi català a través de la comunicació.

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar aquí: https://ruralcat.gencat.cat/c/document_library/get_file?uuid=de6d1a4a-7633-4e21-9d04-ce05d48be701&groupId=20181

Vins Vinents

El passat mes d'abril, el comitè científic va decidir posposar les sessions presencials de les jornades monogràfiques dels grups de treball davant la situació de la pandèmia de la COVID19, però des d'alguns dels grups de treball s'ha anat avançant i treballant de forma telemàtica, mostra d'això és aquesta jornada prevista pel proper mes de juliol.

A hores d'ara s'està a l'espera de veure com evoluciona l'actual situació de COVID19 per valorar quan es reprenen les jornades monogràfiques pendents de celebració, així com la jornada final.

Mentrestant continua actiu l'espai de participació online Participa on es poden consultar les sessions que s'han dut a terme fins ara, documentació sobre els grups de treball i també s'hi poden fer propostes. https://participa.gencat.cat/processes/vinsvinents .

Vins Vinents neix fruit de la voluntat manifesta de l'INCAVI i l'AVC d'organitzar un gran congrés sectorial per proposar estratègies de futur, amb l'acord del Consell Assessor de l'INCAVI, format per les dotze denominacions d'origen catalanes, JARC, Unió de pagesos, Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Institut del Cava, Pimecava, ACC1Ó, Prodeca i els Departaments d'Agricultura, Empresa i Coneixement, Salut i Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation