5.000 ampolles solidàries d’Albet i Noya per lluitar contra l’exclusió social

El celler elabora un dels seus vins en versió solidària i una part de la venda es destinarà a la cooperativa Entrem

Font: Vadevi

Albet i Noya i el Grup cooperatiu d'inserció laboral Entrem han signat un conveni de col·laboració per caminar plegats a favor de la inclusió social i laboral de les persones amb trastorns de salut mental i altres col·lectius vulnerables de la Vegueria Penedès.

Una de les primeres accions que s'ha fet des del celler és una versió solidària del seu vi més popular: el xarel·lo Curiós. Aquest nou vi destina part de les seves vendes a l'entitat social en un moment especialment delicat per als col·lectius amb els quals treballa. Concretament, es vol fer una aposta per l'acompanyament i l'alfabetització digital per tal que les persones amb trastorn de salut mental o risc d'exclusió social puguin continuar treballant i formant-se dins la nova realitat marcada per la crisi global i sanitària.

Del Curiós Solidari se n'ha elaborat una primera partida de 5000 ampolles que es podran trobar als principals supermercats així com al celler i a la botiga en línia de la marca. És un xarel·lo 100%, anyada 2019. Albet i Noya també seguirà comptant amb personal laboral d'Entrem per realitzar diferents tasques del celler i col·laborarà estretament amb la resta d'accions de l'entitat.

Una relació molt especial

La relació d'Albet i Noya i Entrem no és nova ni és casual ja que existeix una connexió molt especial i propera. Núria Albet i Noya, germana dels propietaris del celler que va morir fa tres anys, va formar part durant molts anys d'una de les cooperatives del grup Entrem (Nou Verd) que gestiona projectes de jardineria inserint laboralment persones amb diferents graus de trastorn mental.

vi solidari albet noya

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation