Vilarnau (DO Cava) torna a oferir Experiències enoturístiques singulars

Vilarnau (DO Cava) torna a oferir experiències enoturístiques singulars que amenitzaran l'estiu i aproparan el món de el vi a través dels sentits.

Vilarnau espera als amants del vi, la gastronomia i la natura amb experiències enoturístiques singulars. Música, degustacions amb productes locals, postes de sol en marcs incomparables i, com no, la vinya, el celler i el vi, seran els protagonistes en aquests plans especials. Són múltiples activitats i visites que, sota reserva, s'aproximaran a l'enoturista a aquest univers des de diferents vessants.

Activitats basades en un "enoturisme responsable" que garantiran la seguretat de tots els visitants, guies i empleats d'aquest celler que, des del mes juliol i durant un any, ofereixen visites gratuïtes als professionals sanitaris i a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat com a mostra d'agraïment per l'esforç i la tasca realitzada en la contenció de l'Covid-19.

Descobrint les tècniques de viticultura ecològica de Vilarnau

Vilarnau, ubicada a Sant Sadurní d'Anoia en un entorn espectacular, envoltat de vinyes i amb unes vistes úniques a la posta de sol, proposa recórrer les vinyes, conèixer les tècniques de viticultura ecològica que realitza aquesta cava i descobrir el cicle vegetatiu que segueix la vinya. Una experiència que conclou amb una vista de la posta de sol des Vilarnau amb una copa de cava i un aperitiu.

Acomiadar el dia amb un afterwork i pícnic a Vilarnau

Per gaudir amb familiars o amics, Vilarnau proposa afterworks i pícnic per posar el fermall perfecte a qualsevol tarda d'estiu. Des de la vinya, el enoturista podrà gaudir de la posta de sol amb els caves singulars de Vilarnau i una selecció de productes de "kilòmetre 0".

Per als més petits i aventurers

Vilarnau també organitza visites especials per als més petits, amb jocs dissenyats per a ells ,a la vinya i acabar fent en tast de most per descobrir el món del raïm sense alcohol. Així mateix, els més aventurers poden gaudir d'activitats enoturístiques recorrent amb bicicleta o segway les vinyes d'aquesta cava ecològica. Amb reserva previa

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation