Els Premis Vinari dels Vermuts es reactiven post confinament

El tast del concurs del vermuts catalans es farà el proper 29 de juny a la Brasa d'Ullastrell de Terrassa seguint totes les mesures de seguretat

Font original: Vadevi

El coronavirus ha trastocat l'agenda de tot el país i la dels Premis Vinari dels Vermuts també però un cop superat el confinament estem en disposició de reactivar el tast professional a la recerca dels millors vermuts catalans.

Amb més cura que mai seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat s'ha convocat el jurat de la sisena edició dels Premis Vinari dels Vermuts, dia 29 de juny al restaurant La Brasa d'Ullastrell de Terrassa . En aquest cas serà un panell reduït de sommeliers de l'Associació Catalana de Sommeliers, barmans dels Club del Barman i prescriptors gastronòmics que tastarà totalment a cegues els vermuts participants.

En total seran una cinquantena de mostres les que passaran el filtre del jurat i ho faran en funció de la categoria a la que s'hagin inscrit. Es valoraran vermuts negres, blancs, reserves i els innovadors. I el resultat d'aquest tast es coneixerà dia 9 de juliol al lliurament de premis en el que també es lliurarà el premi a la millor etiqueta o packagin, es donarà al premi al millor local de vermut de Barcelona i de Terrassa i també es donarà a conèixer quin és el millor per a còctels i el Club del Barman en crearan un expressament.

Amb l'excepcionalitat del moment, aquesta sisena edició dels Premis Vinari que organitza Vadevi i Món Terrassa torna amb il·lusió renovada a les portes d'un estiu en el que com sempre el vermut serà protagonista. Un concurs que per segon any consecutiu es farà a Terrassa amb el suport de l'Ajuntament de Terrasa, Sanmy-Geiser, Euroselecció Riedel, Gràfiques Varias, el restaurant la Brasa d'Ullastrell, el Club del Barman de Catalunya i les Associacions de Sommeliers i Enòlegs de Catalunya.

vermuts

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation