Jornada tècnica ’ONLINE’: Modelització climàtica per a la gestió eficient dels projectes agraris en clau de custòdia

07/07
2020
Dimarts 07/07/2020 
 (ONLINE)

Jornada que focalitzarà el seu centre d'atenció en la planificació de finques agràries en clau de canvi climàtic a partir de models existents.

La sessió permetrà fer una transsecte formatiu pels diversos models de caracterització agroclimàtica que permeten determinar els efectes potencials del canvi climàtic a l'agricultura.

A continuació, s'aplicarà aquesta informació teòrica a escala de finca i es mostraran diversos casos pràctics de finques planificades seguint aquests criteris prospectius a un horitzó temporal de 20 anys.

Aquesta jornada es realitzarà en línia . Si esteu interessats en seguir les seves explicacions us podeu inscriure mitjançant l'enllaç que us figura en la part inferior d'aquest programa. Uns dies abans de la sessió ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos l'enllaç de l'aula virtual des d'on podreu seguir la formació.

La jornada es farà el dia 7 de juliol, començarà a les 10.00h i durarà 1 hora i mitja , aproximadament. Un cop acabada la jornada, s'obrirà un xat on podreu formular els dubtes que us sorgeixin i el ponent els donarà resposta.

Inscripcions La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Més informació i programa al document PDF adjunt

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation