Bell Cros presenta ’ONE OFF #1’, el seu primer vi natural, en una edició limitada

Fa tan sols dues setmanes, el celler de la DO Montsant va llençar dues noves referències molt estiuenques: L'Amic i la Figaflor, que completaven l'entrada de gama. Ara, amb el ONE OFF, aposten per provar de fer diferents vins i estils i seguir aprenent.

Bell cros

Es tracta del primer vi de la col·lecció ONE OFF, anomenada així perquè són coses que només es fan una vegada. Per tant, edicions limitades que a Bell Cros li serveixen per seguir explorant nous camins i treballar en vins que els agraden i en que creuen.

ONE OFF #1 , elaborat de nou per l'enòleg Joan Asens, és un Cabernet Sauvignon 100%, cultivat orgànicament. Ha estat fermentat amb llevats nadius, sense sulfits afegits i sense clarificació ni filtració.

Nous camins, elaboracions i maneres de dispensar el vi

La presentació d'aquest vi no és la única novetat ja que, a més, el celler està treballant també en els seus vins en Key Keggs , una nova manera de dispensar vi a granel de qualitat. De fet, es tracta d'un format que ja s'està implantant precisament a països com Suècia (país d'origen dels propietaris del celler, Ann i Peter Skoglund). I tot i que per ara aquest format no es pot incloure sota el paraigua de la DO Montsant, ja han fet les primeres proves i s'està explorant la distribució de vi en aquest format.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation