L’ACE-CEEC estrena nou compte a Instagram per seguir divulgant el vi català a les xarxes

Podeu seguir-los a través d'Instagram amb l'usuari @enolegscatalunya

L'objectiu és el de donar a conèixer la tasca de l'Associació i el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues, així seguir difonent i promocionant el vi català.

L'Associació Catalana d'Enòlegs i Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya ha estrenat recentment un nou compte a la xarxa social Instagram. Amb aquest perfil, ja sumen a quatre les plataformes actives a través de les quals divulguen la seva informació. Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram.

AJUDA A FER GRAN AQUESTA XARXA, PER DONAR VEU ALS ENÒLEGS I AL VI CATALÀ. SEGUEIX-NOS.

En un moment on la digitalització ja passa de ser important a vital, l'ACE-CEEC vol seguir adaptant-se als canvis i a les noves maneres de comunicar-nos, per tal de seguir vetllant pel col·lectiu dels enòlegs. Una via o plataforma més d'ajudar a perseguir els seus objectius que són els de desenvolupar, investigar i potenciar la viticultura i enologia. Difondre, promocionar i divulgar els coneixements adquirits envers la viticultura i enologia. Fomentar, organitzar o participar en qualsevol acte, conferència, seminari o activitats tècniques relacionades amb la viticultura i enologia, tant dins l'àmbit de l'Associació com amb terceres persones o entitats. Així com, qualsevol altre fi que cregui l'Associació que fomenta i desenvolupa la viticultura i enologia.

L'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) és una entitat que va néixer l'any 1984, a través d'un col·lectiu de professionals dedicats al món del vi. 35 anys després, té al voltant d'uns 400 socis i aquest col·lectiu agrupa professionals de diferents formacions bàsiques, però tots especialitzats en enologia. Concretament llicenciats i diplomats en enologia, enginyers tècnics agrícoles, enginyers agrònoms, químics, farmacèutics, biòlegs, formació professional de segon grau, etc. Les mateixes aspiracions són les que van portar a impulsar des de la mateixa ACE el Col·legi d'Enòlegs de Catalunya (CEEC) l'any 2013.

instagram recurs

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation