Núm 111 1S2020

Número 111

1r semestre 2020

La fermentació malolàctica extrema

EDITORIAL

Cal trencar l'aïllament

Jaume Estruch

DOSSIER

La fermentació malolàctica extrema

Sergi Ferrer

ARTICLES

Estratègies per al desenvolupament de la fermentació malolàctica en vins amb pH extrems

Carmen Berbegal, Isabel Pardo i Sergi Ferrer

Fermentació malolàctica a la fi del món: Patagònia argentina

Liliana C. Semorile, Bárbara M. Bravo-Ferrada, Lucrecia Delfederico, Nair T. Olguín, E. Elizabeth Tymczyszyn i Danay Valdés La Hens

La fermentació malolàctica en ampolla dels vins escumosos: quins problemes genera i com es poden evitar?

Daniel Fernández, Cristina Reguant, Joan Miquel Canals, Albert Bordons i Fernando Zamora

CRÒNICA

Assemblees de l'ACE i el CEEC

OPINIÓ

El sector vitivinícola espanyol front un futur incert

Ramon Viader Guixà

TRIBUNA

ACTUALITAT CEEC

NOTÍCIES

Reducció de quotes als associats i col·legiats en situació d'atur

Campanya de captació de noves filiacions

Aprovada la nova llei de la vitivinicultura

Acord entre patronals i nova marca Aecava

Premi Gourmand 2020

Mesures urgents per al sector vitivinícola català

portada revista ACE 111

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation