L’ICSuro ofereix assessorament gratuït durant la crisi sanitària per la COVID-19

Des de la Fundació Institut Català del Suro volen aportar la seva col·laboració a totes aquelles organitzacions que ho necessitin durant l'estat d'alarma. Oferint així, la seva expertesa i especialitat: assessorament gratuït en matèria de tapaments.

LA FUNDACIÓ INSTITUT CATALÀ DEL SURO

L'Institut Català del Suro (ICSuro) és una fundació privada sense ànim de lucre i de caràcter científic que té com a missió la valorització del sector surer.

Es va constituir l'any 1991 com a consorci público-privat, creat per Decret de Presidència l'any 1991, format pels Departaments d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Departament d'Empresa i Ocupació, així com, AECORK (Associació d'Empresaris Surers de Catalunya), el Consorci Forestal de Catalunya, la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Palamós, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, els Ajuntaments de Palafrugell i Cassà de la Selva, la Universitat de Girona i la Xarxa Europea de Territoris Surers.

Des del 2019 és una fundació privada, donant continuïtat a la trajectòria iniciada a l'any 1991 fins arribar a ser una entitat referent a nivell mundial en la investigació del suro.

Si estas interessat/da en l'assessorament gratuït en matèria de tapaments, contacta a ICSuro

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation